Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Spartu čeká dvojzápas s vicemistrovskými Pardubicemi. Potvrdí Pražané formu?

13.11.2018 | Jakub Kudláč

Sledge hokejisty pražské Sparty čeká v nadcházejícím víkendu dvojzápas s vicemistrovskými Pardubicemi. Pražané zatím v letošní sezóně v každém zápase bodovali a drží se tak jen o skóre za prvním Zlínem. V sobotu hrají od 16:30 hodin na domácím ledě ve Škoda Ice rink aréně, v neděli pak v ČSOB aréně v Pardubicích od 12:30 hodin.

Mustangové jsou čtvrtí se ziskem deseti bodů, první čtveřice je tak velmi vyrovnaná. „Čeká nás druhý nejlepší tým posledních sezón, takže opět to nebude nic lehkého. Kubeš, Hering, klasická dvojice, kterou si musíme pohlídat. Nejsem tedy úplně spokojen s přípravou během repre pauzy, ale snad se to podá,“ řekl Jiří Krupička, kapitán a hrající trenér HC Sparta Praha.

Jeho tým se naposledy sejde na tréninku v pátek, pak už půjde na houževnatého soupeře. Základním cílem je alespoň dělba bodů. „Tím bychom soupeře udrželi v tabulce za námi, byli bychom spokojeni. Musíme vzít v potaz fakt, že Pardubice na nás umí, všichni máme v živé paměti sedmičku z loňské sezóny, což byla snad naše největší prohra v historii,“ vzpomíná Krupička.

Jeho tým zažívá nejlepší start do sezóny za poslední roky, v pěti duelech nasbíral dvanáct bodů. „Držíme se ale při zemi, už tento víkend může všechno změnit,“ varuje kapitán a trenér.

Ten se navíc poslední dvě kola dostal bodově do formy. Za což to ve třech úvodních duelech nezískal kanadský bod, na ledě Litvínova a Varů jich posbíral rovnou čtyři za dvě branek a stejný počet asistencí. „Je fajn, když útočník občas dá gól no. Ono šance jsem měl i předtím, ale vždycky to na něčem ztroskotalo. Tak konečně to tam padlo,“ usmíval se Jiří Krupička.

Utkání HC Sparta Praha sledge hokej versus SHK Mustangové AUTO IN se hraje v sobotu 17. listopadu v 16:30 hodin ve Škoda Ice rink aréně, vstup je zdarma. Zápas případně sledujte v textovém přenosu.


V neděli 18. listopadu se hraje na půdě soupeře v ČSOB aréně v Pardubicích od 12:30 hodin, vstup je taktéž zdarma. Zápas případně sledujte v textovém přenosu.

 
Utkání
Muži | sobota 19.10.2019, 13:30
3. kolo
1:2
Sparta - Karlovy Vary
 
Muži | Neděle 15.12.2019
10. kolo
1:2
Sparta - Studénka
 
Muži | Sobota 04.01.2020
11. kolo
3:4
Olomouc - Sparta
 
Muži | Neděle 05.01.2020
12. kolo
2:1
Pardubice - Sparta
 
 
RSS