Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Čtyři zástupci rudé krve budou bojovat o paralympiádu

03.10.2017 | Jakub Kudláč

Hned čtyři zástupce na kvalifikaci o paralympiádu bude mít sledge hokejová Sparta. Reprezentační dres oblékne brankář Michal Vápenka (na obrázku vlevo), obránce Jiří Raul (vpravo) a útočník Zdeněk Krupička (uprostřed). Na střídačce poté v roli asistenta trenéra bude kouč Pražanů Jan Katauer.

Česká reprezentace před odletem do švédského Östersundu absolvovala poslední přípravný kemp ve Zlíně, na severu Evropy se začíná bojovat v pondělí. Z pětice týmu z Česka, Slovenska, Švédska, Německa a Japonska do Pchjongjangu postoupí první tři.

Jedeme se tam porvat o příčky nejvyšší. Alfa omega všeho je postoupit, ale nikdo si nepřipouští, že bychom tam vyhořeli. Připravili jsme se bezvadně a tým šlape. Chceme skončit první, abychom měli výhodnou pozici při paralympijském klíči nasazení do skupin,“ sdělil Jan Katauer, trenér Sparty Praha a asistent trenéra reprezentace.

Češi vstoupí do turnaje v pondělí, kdy ve 12 hodin středoevropského času vyzvou Slovensko. Ve středu v 15 hodin je na programu duel s Německem, v pátek opět v poledne Češi změří síly se Švédy. V sobotu turnaj zakončí česká reprezentace duelem s Japonskem, který odstartuje v 15 hodin.

 
Utkání
Muži | sobota 19.10.2019, 13:30
3. kolo
1:2
Sparta - Karlovy Vary
 
Muži | Neděle 15.12.2019
10. kolo
1:2
Sparta - Studénka
 
Muži | Sobota 04.01.2020
11. kolo
3:4
Olomouc - Sparta
 
Muži | Neděle 05.01.2020
12. kolo
2:1
Pardubice - Sparta
 
 
RSS