Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Sparta chce obhájit loňský bronz, vyzve Pardubice. Série začíná na domácí půdě!

07.03.2019 | Jakub Kudláč

Sledge hokejisty pražské Sparty čeká po roce boj bronz. V sérii hraná na dvě vítězná utkání se utkají s Pardubicemi, které v semifinále nestačily po prohrách 2:3 a 4:5 na Studénku. První duel se hraje na půdě pražských S v Říčanech u Prahy v sobotu 9. března od 13:40 hodin. Odveta je na programu další sobotu va východě Čech, stejně tak i případný třetí duel.

Vicemistři z posledních dvou sezón z Pardubic mají našlapaný kádr. Po bok reprezentantů Pavla Kubeše, Tomáše Kvocha, Pavla Doležala a německého snajpra Heringa se na play off zařadil i kapitán české repre Michal Geier. I proto dokázali Mustangové značně vzdorovat v semifinále Studénce.

"Budeme si muset dát na ně pozor, je těch dobrých jmen tam hodně. Každopádně věřím, že ani my nejsme pozadu, i když nadále nám bude chybět Zdeněk Krupička, což je značné oslabení. Myslím, že stejně, jako jsme doma dokázali zmáčknout Zlín, jsme schopni zmáčknout i Pardubice," řekl Jakub Novotný, trenér HC Sparta Praha.

Dva vzájemné duely v základní části prohráli Pražané shodně 1:3. "Michal Vápenka se v sérii se Zlínem dostal opět do ideální formy. Myslím, že když soupeře udržíme třeba na dvou vstřelených gólech, jsme schopni dát o branku víc. Jejich rychlost budeme muset eliminovat rychlým přístupem," dodal Novotný.

 
Aktuální články
Utkání
Muži | sobota 19.10.2019, 13:30
3. kolo
1:2
Sparta - Karlovy Vary
 
Muži | Neděle 15.12.2019
10. kolo
1:2
Sparta - Studénka
 
Muži | Sobota 04.01.2020
11. kolo
3:4
Olomouc - Sparta
 
Muži | Neděle 05.01.2020
12. kolo
2:1
Pardubice - Sparta
 
 
RSS