Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Revoluční sezóna Sparty. Po sedmi letech návrat do Prahy a velké marketingové akce

04.08.2018 | Jakub Kudláč

Sledge hokejová Sparta Praha má před sebou revoluční sezónu. Po sedmi letech hlásí trvalý návrat do Prahy, kdy se usídlila ve zbrusu nové Škoda Icerink aréně. Mimo jiné se v sezóně 2018/2019 chystá i mnoho marketingových akcí na podporu loni bronzového týmu České sledge hokejové ligy.

Už měsíc drilu mají za sebou svěřenci trenéra Jana Katauera, velmi netradičně začali trénovat již začátkem července v moderní a nové Škoda Icerink aréně. Tam po sedmi letech naleznou sledge hokejisté Sparty trvalý domov v Praze, dosud hráli v Neratovicích. "Je to nová pěkná hala se dvěma ledovými plochami. Máme za sebou měsíc tréninku a všichni jsme moc spokojení," pochvaloval si nové útočiště předseda Pražanů Jan Zapletal, který by měl se svými spoluhráči v této hale odehrát celou nadcházející sezónu. Nutno podotknout i velmi dobře umístěné strategické místo haly, která se ve Strašnicích nachází ihned u Jižní spojky.


Další změnou bude marketingová stránka klubu, kdy dochází k velkému propojení mezi sledge hokejovou a hokejovou Spartou. "Ten výčet věcí, co se chystají, je obrovský. Zveřejnit nyní můžeme například to, že bychom měli koncem srpna mít společný trénink s hráči extraligové Sparty. Jisté je, že nás půjde vidět a doufáme, že to naláká diváky i na naše zápasy," přeje si Zapletal.

Jistý už je i termín první společné akce. 28. srpna od 18 hodin se v Poděbradech odehraje přípravné utkání mezi extraligovou Spartou a Pardubicemi, přičemž v přestávce utkání bude sehráno i exhibiční utkání obou těchto soupeřů ve sledge hokeji.

 
Utkání
Muži | sobota 19.10.2019, 13:30
3. kolo
1:2
Sparta - Karlovy Vary
 
Muži | Neděle 15.12.2019
10. kolo
1:2
Sparta - Studénka
 
Muži | Sobota 04.01.2020
11. kolo
3:4
Olomouc - Sparta
 
Muži | Neděle 05.01.2020
12. kolo
2:1
Pardubice - Sparta
 
 
RSS