Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Domácí víkend za šest bodů naplnil představy. Sparta se drží v kontaktu s popředím tabulky

24.10.2017 | Jakub Kudláč

Tým HC Sparta Praha sledge hokej v úvodních dvou zápasech sezóny na domácím ledě neztratil ani bod. Nejprve v sobotu Pražané srazili do kolen karlovarské Žraloky 2:0, načež splnili povinnost proti poslednímu Litvínovu poměrem 10:0. Sparta se tak udržela v kontaktu s popředím tabulky a po čtyřech kolech je třetí se ziskem osmi bodů. Na druhé Pardubice ztrácí bod, na první Zlín, který je zatím stoprocentní, body čtyři.

Trenér Sparty v útrobách holešovické arény hledal po skalpu Karlových Varů jenom slova chvály. „Tato výhra je parádní. Pro nás jsou to velmi cenné tři body. Kluci hráli to, co měli. Na ledě to bylo vidět, takže já jsem nadmíru spokojený s výkonem celého mužstva. Troufám si tvrdit, že jsme byli lepší než Vary. Měli jsme dobře pohlídaný pohyb, dobře jsme bruslili. Vary dle mě nepředvedly to, co je zdobí. Jediné, co nás v utkání trápilo, byla hlavně nepřesnost přihrávek a možná také trochu momenty, ve kterých jsme často váhali se střelbou. Ale na druhou stranu si myslím, že toto není jen v nás, ale že takový problém mají i ostatní týmy. V tomto zápase se opravdu kluci drželi toho, co jsme si řekli, a výsledek tomu odpovídá.“ řekl kouč Pražanů Jan Katauer.

V neděli jeho svěřenci splnili povinnost a vyprovodili poslední Litvínov deseti góly. "Kluci k zápasu přistoupili tak, jak jsme si řekli v kabině. Soupeře jsme nepodcenili, vlétli jsme na něj a kluci splnili cíl. Uhráli jsme pěkný výsledek a zahráli si i mladí kluci. Jsem spokojený," hodnotil vysokou výhru Katauer.


V dalších dvou kolech se Sparta Praha představí opět doma, 4. listopadu do Neratovic přijede mistrovský Zlín, o den později Studénka.

 
Utkání
Muži | sobota 19.10.2019, 13:30
3. kolo
1:2
Sparta - Karlovy Vary
 
Muži | Neděle 15.12.2019
10. kolo
1:2
Sparta - Studénka
 
Muži | Sobota 04.01.2020
11. kolo
3:4
Olomouc - Sparta
 
Muži | Neděle 05.01.2020
12. kolo
2:1
Pardubice - Sparta
 
 
RSS